Smeštaj

Apartman sa jednom spavaćom sobom - 301

Komforni apartman površine 63m2, kapaciteta do 4 osobe se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa dve sofe na razvlačenje, LCD TV-a u dnevnoj I spavaćoj sobi, klima uređaja, trpezarijskog stola sa stolicama, kompletno opremljene kuhinje, dva ugradna plakara, kupatila sa tuš kabinom I dr.

 

Deluxe apartman sa hidromasažnom kadom - 302

Luksuzni apartman, površine 80m2 sastoji se iz velike dnevne sobe, spojene sa trpezarijom i kuhinjom, odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, single ležajem i kupatila sa hidromasažnom kadom i tuš kabinom. U dnevnoj sobi se nalazi kožna garnitura sa dvosedom na razvlačenje, TV 50" i električni kamin i veliki trpezarijski sto za 6 osoba. Kuhinja je opremljena najkvalitetnijim uredjajima poput dvokrilnog frižidera, ploče za kuvanje, aspiratora, rerne, mikro pećnice i mašine za sudove. Kapacitet apartmana je do 4 osobe.

Trokrevetna soba (pušačka) - 303

Soba je površine 23m2 i kapaciteta je do 3 osobe. Sadrži francuski ležaj i dodatni single ležaj, LCD TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, ugradni plakar, kupatilo sa tuš paravanom, radni sto, fotelje, frižider i dr. Soba je uglavnom namenjena za kraće boravke.

Dvokrevetna soba (pušačka) - 304

Soba je površine 20m2 i kapaciteta je do 2 osobe. Soba sadrži francuski ležaj LCD TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, ugradni plakar, kupatilo sa tuš paravanom, radni sto, fotelje, frižider i dr. Soba je uglavnom namenjena za kraće boravke.

Trokrevetna soba  - 305

Soba je površine 25m2 i kapaciteta je do 3 osobe. Sadrži francuski ležaj i dodatni single ležaj, LCD TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, ugradni plakar, kupatilo sa tuš kabinom, radni sto, fotelje, frižider i dr. Soba je uglavnom namenjena za kraće boravke.

Apartman sa dve spavaće sobe i saunom - 306

Komfornan, porodični, moderno opremljen apartman sa kapacitetom do 6 osoba, prostire se na 80m2. Sadrži dnevnu sobu sa kožnom ugaonom sofom, 3 LCD TV-a, klima uređaj, trpezariju sa stolom i stolicama, kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za sudove, dve spavaće sobe sa 3 francuska ležaja, ugradne plakare, kupatilo sa tušem, saunom, veš mašinom. Idealan je izbor za duže boravke.

Studio superior - 307

Moderno opremljen studio, površine 43m2 pruža potpuni komfor bez pregradnih zidova. Kapacitet studija je do 4 osobe. Studio sadrži francuski ležaj, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, LCD TV, trpezarijski sto sa stolicama, kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za sudove, kupatilo sa tuš, ugradni plakar, klima uređaj.

Studio standard (pušački) - 308

Studio površine je 30m2, kapaciteta do 3 osobe. U zavisnosti od potreba gostiju prilagođen je kako za kraći tako i za duži boravak. Studio je opremljen francuskim ležajem i jednim dodatnim single ležajem, mini kuhinjom sa trpezarijskim stolom i kupatilom sa tuš kabinom.

Trokrevetni studio sa zasebnim ležajevima - 309

Studio površine je 30m2 i kapaciteta do 3 osobe. U zavisnosti od potreba gostiju prilagođen je  kako za kraći tako i za duži boravak. U studiu je moguće postaviti tri odvojena single ležaja ili francuski i single ležaj po potrebi gostiju. Studio je opremljen mini kuhinjom sa trpezarijskim stolom i kupatilom sa tuš paravanom.

Studio - 310

Studio površine je 30m2 i kapaciteta do 3 osobe. U zavisnosti od potreba gostiju prilagođen je kako za kraći tako i za duži boravak. Studio je opremljen francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje, mini kuhinjom sa trpezarijskim stolom i kupatilom sa tuš paravanom.

Studio - 311

Studio površine je 30m2 i kapaciteta do 3 osobe. U zavisnosti od potreba gostiju prilagođen je kako za kraći tako i za duži boravak. Studio je opremljen francuskim ležajem i jednim dodatnim single ležajem, mini kuhinjom sa trpezarijskim stolom i kupatilom sa tuš paravanom.

Studio lux sa terasom - 312

Studio površine je 35m2 i kapaciteta do 3 osobe. U zavisnosti od potreba gostiju prilagođen je kako za kraći tako i za duži boravak. Studio je opremljen francuskim ležajem i jednim dodatnim single ležajem, mini kuhinjom sa trpezarijskim stolom i kupatilom sa tuš paravanom, LCD TV- om sa kablovskim kanalima i električnim kaminom. Studio Lux ima sopstvenu terasu.

Studio sa terasom - 313

Studio površine je 35m2 i kapaciteta do 3 osobe. U zavisnosti od potreba gostiju prilagođen je kako za kraći tako i za duži boravak. Studio je opremljen francuskim ležajem i jednim dodatnim single ležajem, mini kuhinjom sa trpezarijskim stolom, kupatilom sa tuš paravanom, LCD TV- om sa kablovskim kanalima. Studio 313 ima sopstvenu terasu.

KONTAKT INFO

F apartmani Kragujevac
Milice Milojković 4,
34000 Kragujevac, Srbija

+381 64 64 44 218 (viber, whats up, facetime)

+381 34 204 772

office@apartmani-kragujevac.com

Pratite nas

Pošaljite nam poruku

    Top